93 771 97 99 / 618 32 90 80
9:00h a 13:30h i de 15:00h a 19:30h i hores concertades
Av. Crta. d'Igualada 12, 08784 Piera
 

Nosaltres

Ens agrada explicar la nostra petita gran història

Estudi MAPPA

Podem afrontar qualsevol repte, i acompanyar al client en totes les fases del procés, resolent pas a pas i detall a detall per acabar la missió que s’encarrega amb èxit i satisfacció.

  • Extensa carta de serveis d’edificació, construcció habitatge i taller d’arquitectura.
  • Elevat grau de resolució de dificultats administratives i burocrà
  • Adaptació a les necessitats del client i al seu pressupost.

Dissenys amb valor afegit, millor funcionalitat, gran qualitat i màxim servei.

La nostra història

El naixement de la nostra empresa es remunta ben a principis dels anys setanta, amb el despatx d’en Josep Parramon Lloveras, amb seu al municipi de Piera. Era temps d’expansió urbanística i de creixement econòmic, el seu despatx va començar realitzant centenars de projectes entre els quals destacava per volum el gran nombre d’habitatges unifamiliars especialment de segona residència, essent menors els projectes plurifamiliars i d’habitatges singulars o de primera residència, però serien aquests els permetrien expressar i posar en valor la seva manera de projectar i entendre l’arquitectura.

Al canviar de mil·lenni, es va incorporar al despatx una segona generació, amb en Raül Parramon Junyent, qui va donar un nou impuls, eren nous temps d’expansió fins que va esclatar la bombolla immobiliària, posant en risc molts despatxos amb una gran davallada al sector. Però malgrat la crisis, el servei a uns clients satisfets i la diversitat dels serveis del despatx van permetre superar els darrers temps per seguir essent un despatx de referència a la zona, dotar-lo d’una gran projecció al territori i arribar a sectors i clients més diversos.

Actualment el nostre despatx es manté fidel a les premisses sobre les que s’ha anat forjant, donar un bon servei a un preu just i amb qualitat, sempre mirant endavant per millorar, adoptant la millor tecnologia, les millors tècniques i actualitzant-se amb els nous reptes i els nous temps, això ens ha permès un alt grau d’adaptació a les demandes i necessitats dels nostres clients.

Tots som diferents, la nostra arquitectura també.

Comprendre l’arquitectura com el procés d’entendre i conèixer l’espai per posar-lo al servei de les persones, perquè aquest procés sigui exitós, cal conèixer i entendre les demandes i necessitats d’aquestes persones.

Treballem per un món millor, començant per casa teva.

Una casa, una llar, es un element vital en la vida de qualsevol persona, des de els adults que hi van a viure als fills que l’habiten i s’hi fan adolescents queden impregnats d’aquells espais i aquella forma de conviure i aprofitar els recursos que tenim disponibles per a habitar. No es poca l’empremta del que hi podem aprendre, per això l’hem de cuidar.

Posem passió per fer el teu projecte.

Com va dir Goethe, el que importa no es fer coses noves, si no fer-les com si mai les haguessin fet abans, només així fem gran qualsevol cosa que fem.